پنجشنبه 24 آبان ماه 1397

راه اندازي تلويزيون تعاملي وتوسعه فعاليت هاي بين المللي
     برگشت

ارتقاي کيفيت، ماموريت گرايي و کارآفريني توسط دانشگاه پيام نور

راه اندازي تلويزيون تعاملي وتوسعه فعاليت هاي بين المللي / ارتقاي کيفيت، ماموريت گرايي و کارآفريني توسط دانشگاه پيام نور

رئيس دانشگاه پيام نور از راه اندازي تلويزيون تعاملي (IPTV) در دانشگاه پيام نور خبر داد و گفت: تلويزيون تعاملي دانشگاه پيام نور با هدف ارائه محتواي درسي به دانشجويان و فرهنگ سازي در اين دانشگاه راه اندازي شده است.

دکتر رستمي ابوسعيدي که در ديدار دکتر فرهادي وزير علوم از دانشگاه پيام نور صحبت مي کرد، با عنوان اينکه از طريق تلويزيون تعاملي مي توانيم علاوه بر ارائه دروس، محتواهاي فرهنگي، علمي ، پژوهشي و ... را در زمان فراغت دانشجويان عرضه کنيم، اظهار داشت: اين تلويزيون براي نخستين بار در دانشگاه پيام نور راه اندازي شده و در حال تدوين محتواي لازم و مورد نياز مخاطبان اين دانشگاه هستيم.

وي با تاکيد بر لزوم استفاده از آموزش مبتني بر فناوري اطلاعات و گسترش آموزش الکترونيکي در خارج از کشور گفت: دانشگاه پيام نور قصد دارد در برنامه اي هدفمند ضمن تاسيس مرکز آموزش زبان فارسي در خارج از کشور در زمينه گسترش زبان فارسي و انتقال فرهنگ کشور در خارج از مرزها پيشگام شود.

دکتر رستمي گفت:دانشگاه پيام نور بزرگ ترين دانشگاه دولتي کشور است که باحدود 4 هزار عضو هيات علمي و قريب 700 هزار دانشجو نقش ارزشمندي در آموزش عالي کشور ايفا مي نمايد و ارتقاي کيفي بيش از هر مسئله ديگري در اين دانشگاه مورد توجه است.
دکتر رستمي با اشاره به عملکرد دانشگاه پيام نور در 8 ماه گذشته گفت: از 204 عضو علمي در مرتبه دانشياري و استادي ، يک پنجم آنها در مدت 8 ماه گذشته ارتقا يافته اند و برند دانشگاه محسوب مي شوند.

وي تصريح کرد: دانشگاه پيام نور براي حرکت در مسير واقعي و هدفمند خود نيازمند برنامه اي راهبردي است که در اين برنامه افق آينده دانشگاه ترسيم شود و در اين راستا شوراي تحول دانشگاه پيام نور با حضور جمعي از برجستگان آموزش عالي تشکيل شده و در حال تدوين برنامه راهبردي دانشگاه هستيم.

رئيس دانشگاه پيام نور با تاکيد بر عملياتي نمودن شعار سال که از سوي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) به عنوان سال « اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل» نامگذاري شده، گفت: دانشگاه پيام نور در اين راستا شعار «ارتقاي کيفيت، ماموريت گرايي و کارآفريني» را در دستور کار قرار داده است.

وي همچنين به چاپ بيش از 1023 مقاله علمي پژوهشي در دانشگاه پيام نور طي سال گذشته اشاره کرد و گفت: يک سوم اين مقالات ISI هستند و دانشگاه پيام نور به لحاظ کيفي يکي از کيفي ترين دانشگاه هاي کشور است کما اينکه در رده بندي پايگاه استنادي ISC نيز توانسته به رتبه هاي قابل قبولي دست يابد.

وي از تفويض اختيار به مراکز و واحدهاي دانشگاه خبر داد و گفت: بدون شک با تفويض اختيار به استانها بسترهاي تسهيل امور فراهم شده و با نظارت بيشتر بر حسن اجراي عملکرد مراکز استاني، به سمت ارتقاي کيفي بيشتر گام برمي داريم.

دکتر رستمي تشکيل کميته اقتصاد مقاومتي، کسب درجه علمي پژوهشي مجلات تخصصي دانشگاه، برگزاري مستمر جلسات هيات مميزه، افتتاح 57 پروژه عمراني، امضاي تفاهم نامه با مراکز علمي پژوهشي، دانشگاه، وزارتخانه و بانک ها را از ديگر اقدامات دانشگاه پيام نور در جهت ارتقاي کيفي عنوان کرد

4439    تاریخ : 25 اردیبهشت 1395