پنجشنبه 24 آبان ماه 1397
07:23 ب.ظ

عنوان ماژول :اخبار
وزير علوم در مراسم افتتاح خبرگزاري دانشگاه پيام نور:
     برگشت

فعاليت هاي چشمگير دانشگاه پيام نور قابل تقدير است

وزير علوم در مراسم افتتاح خبرگزاري دانشگاه پيام نور: فعاليت هاي چشمگير دانشگاه پيام نور قابل تقدير است

خبرگزاري دانشگاه پيام نور (يوپنا)به نشاني  www.upna.ir امروز با حضور دکتر فرهادي وزير علوم، تحقيقات و فناوري افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر فرهادي با حضور در خبرگزاري يوپنا ارتقاي دانشگاه پيام نور در تمامي عرصه هاي علمي، پژوهشي، اختراعات، فرهنگي و آموزشي را قابل تقدير دانست و گفت: دانشگاه پيام نور با قدمت نزديک به 30 سال ، بسترهاي توسعه آموزش عالي و عدالت آموزشي را فراهم کرده و امروز شاهد موفقيت اين دانشگاه در تمامي عرصه هاي علمي، پژوهشي و اجراي روش هاي نوين آموزش الکترونيکي و فرهنگي هستيم.
وي با اشاره به نمايشگاه دستاوردهاي فناورانه دانشگاه پيام نور گفت: فعاليت هاي چشمگير دانشگاه پيام نور در زمينه محصولات کشاورزي، مهندسي صنعتي، پزشکي و ثبت اختراعات درخور توجه و قابل تقدير است.

وزير علوم، محصولات فرهنگي و دستاوردهاي کرسي هاي آزاد انديشي دانشگاه پيام نور را منابع ارزشي غني دانست که مي تواند مورد بهره برداري قرار گيرد.

دکتر فرهادي با عنوان اينکه دانشگاه پيام نور امروز توانسته در عرصه هاي بين المللي و توسعه مراکز خارج از کشور بدرخشد، ابراز اميدواري کرد که اين دانشگاه با تقويت زيرساخت هاي آموزش الکترونيکي و ايجاد رشته هاي جديد بتواند در گسترش مرزهاي دانش موثر باشد.

وي در پايان گفت: دانشگاه پيام نور، دانشگاه نور، آگاهي، علم و دانش است که مي تواند در زمينه هاي علمي، اقتصاد مقاومتي، تاسيس شرکت هاي دانش بنيان و تربيت انسانهاي فرهيخته نقشي ارزنده ايفا نمايد.

گفتني است، امروز با حضور دکتر فرهادي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، نمايشگاه دستاوردهاي فناورانه دانشگاه، گنجينه کتب، 31 عنوان کتاب فرهنگي، مرکز نوآوري و کارآفريني و خبرگزاري يوپنا رونمايي شد

4255    تاریخ : 25 اردیبهشت 1395